Uw winkelwagen is leeg!
Welkom bezoeker, Wilt u inloggen of registreren?

Over 2ebands

2ebands.nl is een Nederlandse webwinkel die zich richt op de verkoop van kwalitatieve gebruikte, nieuwe/overjarige merkbanden tegen de aller scherpte prijzen. Het all inclusive* concept maakt 2ebands.nl uniek in zijn sector en zorgt ervoor dat consumenten achteraf niet voor onaangename verrassingen komen te staan. Met meer dan 10 jaar ervaring op de bandenmarkt houden wij scherp toezicht op de kwaliteit en adviseren wij u graag voor het maken van de juiste keuze. Met oog voor een duurzame toekomst geven wij banden een 2e leven en bieden wij u service en kwaliteit, tegen de scherpste prijs.

All inclusive
Het all inclusive concept van 2ebands.nl is helder en transparant. In tegenstelling tot de meeste web aanbieders zijn alle getoonde prijzen in de webwinkel “all inclusive”, wat inhoudt dat er achteraf geen extra kosten in rekening worden gebracht voor bijvoorbeeld verzending of montage. Sterker nog, er wordt zelfs een korting berekend indien er geen gebruik wordt gemaakt van zaken die onderdelen uitmaken van de prijsvorming. Geen onaangename verrassingen achteraf is wel zo eerlijk!

Het ontstaan van 2ebands.nl
Dagelijks melden zich nieuwe bandenleveranciers die allen de prijsconcurrentie aangaan met bestaande leveranciers op de markt. Tegelijkertijd komen webwinkels als paddenstoelen uit de grond waardoor de marges sterk onder druk komen te staan. Gezien deze ontwikkelingen wordt het voor garagehouders met de dag interessanter om ook gebruikte banden in het assortiment te hebben. In 2010 registreerde garagebedrijf Care4cars dit verkoopkanaal om op deze manier kwalitatieve gebruikte banden uit eigen voorraad aan particulieren aan te kunnen bieden. Want zeg nou eerlijk, waarom zouden we goede gebruikte banden af laten voeren als deze ook nog geld kunnen opleveren? Consumenten worden daarnaast ook steeds bewuster in hun uitgaven en dit geldt ook voor de onderhoudskosten van hun auto. Om deze prijsbewuste consument toch veilig de weg op te laten gaan wordt de webwinkel dagelijks gevuld met kwalitatieve merkbanden tegen de laagste prijzen. De ontwikkeling van het concept maakt het volgen 2ebands.nl de moeite waard.

Toekomst van 2ebands.nl
Zowel de markt als het milieu vraag meer en meer om hergebruik van bestaande grondstoffen waar 2ebands.nl in toenemende mate in kan voorzien. 2ebands.nl richt zich hierbij hoofdzakelijk op de particulieren markt, maar biedt daarnaast ook voor bedrijven in de toekomst een extra verkoopkanaal om gebruikte banden aan te kunnen bieden. Wij streven ernaar de consumenten zowel online als offline zo goed mogelijk van dienst te zijn en werken dagelijks aan de optimalisatie van de webwinkel, uitbreiding van het assortiment en aangesloten montage/verkooppunten om u of ander klanten in de toekomst nog beter van te kunnen bedienen.

Heeft u toch nog tips of suggesties? Bel, mail of kom gewoon eens bij ons langs, want ook offline staat bij ons de koffie voor u klaar.  

Back to Top